România a cucerit cinci medalii la Campionatele Balcanice de cros

România a cucerit cinci medalii, una de aur, două de argint şi două de bronz, sâmbătă, la cea de-a 63-a ediţie a Campionatelor Balcanice de cros de la Berane (Muntenegru), potrivit site-ului Federaţiei Române de Atletism.

Singura medalie de aur a fost obţinută de echipa de junioare, în componenţa Mădălina Sârbu, Angela Olenici, Helen Păcurariu Nagy, Georgiana Simion.

Medalii de argint au câştigat echipa feminină de senioare, în alcătuirea Adelina Bălţoi, Julia Augsburger, Ibolya Torok, Ana Rodean, şi de echipa masculină de tineret Under-23, compusă de Laviniu Chiş, Adrian Garcea, Marius Turcu, Mihai Cochior.

Medaliile de bronz au fost adjudecat de junioara Mădălina Sârbu, la individual, şi de echipa feminină de tineret Under-23, compusă din Claudia Prisecaru, Cristina Bălan, Oana Ivăncescu şi Anita Zaro.

Echipa masculină de juniori (Mihai Dumitru, Raul Dan, Lucian Ştefu, Mihai Poponea) a terminat pe locul 5, ca şi echipa masculină de seniori (Ionuţ Dumitru, Laszlo Kanizsay, Gheorghe Nicolae, Robert Sevciuc).

România a participat la Campionatele Balcanice de cros cu un lot de 24 de atleţi.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel