”România 2019” - Cozmin Gușă, talk-show la Realitatea TV. Rareș Bogdan, invitat

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă va modera un nou talk-show la Realitatea TV.

Unul dintre acționarii postului Realitatea Tv, Cozmin Gușă, se pregătește să revină în atenția telespectatorilor din postura de prezentato. Începând de vineri seară, de la ora 20:30, Gușă va modera emisiunea ”România 2019”, un talk-show senzațional despre subiectele zilei din politică, Justiție, mediul de afaceri și mass-media.

Cozmin Gușă va realiza emisiunea în fiecare seară, în transmisiune directă, dintr-un alt județ al României. Formatul producției TV moderate de cunoscutul consultant politic presupune dezbateri cu politicieni (din toate taberele), jurnaliști și reprezentanți ai societății civile, printre care avocați, afaceriști sau profesori universitari.

Invitați prestigioși

Emisiunea debutează vineri, ora 20,30, la București, iar echipa de producție a contactat deja numeroși invitați pentru edițiile care vor avea loc în întreaga țară.

"Sper să fie o veste bună pentru telespectatorii noștri actuali. Vom avea invitată o echipă din societatea civilă, reprezentată prin afaceriști, avocați, doctori, sociologi. A doua echipă de jurnaliști, trei persoane de la centru, iar a treia echipă va fi compusă din politicieni. Ideal ar fi să avem prezenți politicieni de pe toate cele trei eșichiere: stânga, dreapta și centru. Vor fi invitați prestigioși politcieni și jurnaliști. Evident, în emisiune vor fi prezenți și colegii mei, ca invitați, precum Denise Rifai, Octavian Hoandră, Rareș Bogdan sau Andra Miron, pentru că este nevoie de expertiza lor, dar ei, la rândul lor, trebuie să și ințeleagă mersul vieții.” a declarat Cozmin Gușă.

Citește și:

Ghiță, PRIMA reacție după poza cu Gușă și Andronic

Gușă, despre ce se va întâmpla cu Partidul Realitatea: Frica generează asemenea reacții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel