EXCLUSIV  România, blocată de procese şi lupte politice. Daniel Florea (PSD), revoltat: S-a ajuns prea departe! Trebuie să înceteze!

Daniel Florea
Daniel Florea

Daniel Florea, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre legislaţia "strâmbă" din România care face ca multe dintre proiecte să fie blocate de contestaţii. Edilul a declarat că de acest fapt este vinovată întreaga clasă politică din România, precum şi cei din administraţie care nu au făcut, până acum, nimic pentru a face ca legea să fie în favoare dezvoltării şi nu doar o modalitate de a bloca proiectele adversarilor politici.

Venind vorba de faptul că, aproape de fiecare dată, atunci când se doreşte realizarea unui proiect de anvergură se ajunge la contestaţii, la lupte politice, atacuri, voturi negative în Consiliul Local sau chiar dispute în instanţă, Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a declarat: 

"Din păcate, legislaţia nu este numai lacunară sau nepredictibilă, este şi foarte prost întocmită. Există tot felul de virgule... Noi trebuie să ne hotărâm o dată ce facem cu ţara asta. Ţara asta, în acest moment, e blocată de noi, de noi ăştia din politică, din administraţie. Ştiţi de ce? Pentru că de-a lungul timpului s-au căutat modalităţi de a pune beţe în roate adversarilor politic, nu de a rezolva problemele cu care se confruntă comunitatea. Şi atunci, fiecare a încercat: ‚cum pot să-l opresc pe ăla, poate câştigă al meu’. Toate lucrurile acestea trebuie să înceteze!

Din păcate s-a ajuns prea departe. S-a ajuns într-un moment în care, indiferent ce faci, nu e bine, iar cei care vin şi spun: ‚n-ai făcut aia, n-ai făcut aia’, de cele mai multe ori sunt cei care au blocat şi care atunci când vin, păţesc la fel. Acesta este motivul pentru care spun că statul român e strâmb.  Pentru că legislaţia pe care se întemeiază şi modalitatea de abordare a problemelor comunităţii este privită dintr-un unghi strâmb".

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel