Români, arestați în Germania pentru detonarea a patru bancomate

Procurori germani au făcut mai multe percheziții în localitățile sucevene Rădăuţi şi Frătăuţii Vechi într-un dosar ce îi vizează pe doi suceveni acuzaţi că au detonat patru bancomate pe teritoriul Germania din interiorul cărora au furat suma totală de 500.000 de euro.

O echipă de procurori germani, împreună cu procurorii şi poliţiştii suceveni au făcut șase percheziții în municipiul Rădăuţi şi în comuna Frătăuţii Vechi, din judetul Suceava, într-un dosar privind destructurarea unor grupări infracţionale care activează la nivel european, potrivit adevarul.ro.

Perchezițiile au avut loc la locuinţele şi societăţile inculpaţilor Radu Luchian, de 40 de ani, din Frătăuţii Vechi şi Remus Buzic, de 36 de ani, din municipiul Rădăuţi. Cei doi indivizi sunt arestaţi în Germania fiind acuzaţi că în perioada aprilie – septembrie 2014 au spart patru bancomate din oraşele Volkingen şi Scarkrucken, pe care în prealabil le-au aruncat în aer după ce introduceau în interiorul lor gaz inflamabil.

Anchetatorii nemţi au estimat că cei doi, prin detonarea celor patru bancomate, au produs un prejudiciu în valoare de 500.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel