Româncă MOARTĂ după ce a fost concediată

Tatăl Anei a găsit-o pe fată în baie fără suflare. Tânăra ar fi intrat în depresie după ce își pierduse locul de muncă.

Tânără româncă, moartă în Italia după ce şi-a pierdut locul de muncă. Frumoasa Ana Maria a fost găsită fără suflare chiar de tatăl ei, spânzurată în baie

O româncă, în vârstă de doar 19 ani, şi-a pus capăt zilelor, în Italia, după ce şi-a pierdut locul de muncă. Ana Maria Ciponea a făst găsită moartă, spânzurată în baie, scrie observator.tv.

Tatăl fetei a fost cel care a găsit-o pe aceasta fără suflare în baie. S-a întâmplat ieri de dimineaţă, tatăl fetei intrând în baie prin forţarea uşii, panicat că aceasta nu mai iese şi nu mai răspunde. Tânăra era într-o stare profundă de depresie, după ce îşi pierduse locul de muncă.

Ana Maria Cioponea era rezidentă în localitatea Balsorano din provincia L'Aquila

După ce a trăit mai mulţi ani în Iralnda, alături de părinţii ei, fata a venit în Italia, unde a muncit ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora. Din păcate, angajatorul nu a vrut să îi reînnoiască Anei contractul de muncă. 

Ana Maria Ciponea a făst găsită moartă, spânzurată în baie

Jurnaliştii de la Il Centro scriu că acest fapt a afectat-o foarte mult, tânăra căzând într-o stare de depresie profundă care ar fi condus-o la acest gest extrem.

Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului nu au mai putut să facă nimic pentru tânăra de 19 ani. Trupul neînsufleţit al Anei Cioponea a fost transportat la morga din localitatea Sora, anchetatorii urmând să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel