Româncă ce a fost condamnată la 17 ani de închisoare, arestată în Spania

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

O femeie de 41 de ani, din București, a fost arestată în Spania.

Pentru depistarea femeii, autoritățile române și spaniole au cooperat prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Inspectoratul General al Poliției Române.

Pe numele ei, Tribunalul București emisese un mandat european de arestare, având de executat o pedeapsă de 17 ani închisoare pentru complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, respectiv complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal dacă pentru eliberarea persoanei se cere să se îndeplinească un anumit act.

Femeia a fost dată în urmărire internațională, prin Biroul Național Interpol București, fiind introdusă, pe numele acesteia, o alertă și în Sistemul de Informații Schengen.

Ce au descoperit anchetatorii 

În fapt, în cursul lunii noiembrie, anul 2000, aceasta, împreună cu o altă femeie, ambele în calitate de complice, și cu un bărbat, au lipsit de libertate un alt bărbat, și, prin violență, l-au determinat să-și vândă locuința. În urma violențelor la care a fost supus, acesta a decedat.

De asemenea, în cursul lunii decembrie a aceluiași an, aceleași persoane au lipsit de libertate un alt bărbat, cu același scop, de a-l determina să-și vândă locuința.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel