Roman și Romașcanu, SCANDAL în direct. "Dvs. gândiți cu MUȘCHII, eu am CREIER! Rugați-l să plece ACASĂ"

Florin Roman (PNL) și Lucian Romașcanu (PSD) s-au certat în direct pe legea carantinării. 

Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD, și Florin Roman, lider PNL, și-au schimbat câteva replici dure, în direct la B1 TV, pe tema legii carantinării și izolării, în contextul pandemiei de COVID-19.

Vă prezentăm o parte din cearta celor doi politicieni

Lucian Romașcanu: Domnul Roman gândește cu mușchii. Este evident că trebuie să existe dezbatere pe această lege, pentru că domnul Roman nu vrea să ne spună că nu poate să justifice incompetența sinistră a emanațiilor PNL-ului în Guvern.

Florin Roman: Domnule Romașcanu, eu vă mai spun un singur lucru...în timp ce dvs. ne țineți teorii la telefon, apar noi cazuri confirmate. 

Lucian Romașcanu: Da, pentru că sunteți incompetenți, domnule Roman. 

Florin Roman: Țările europene pun restricții. Ce înseamnă restricții, traduc și pentru dvs., care gândiți cu mușchii. Înseamnă carantinare, domnule Romașcanu. 

Lucian Romașcanu: Dvs. gândiți cu mușchii, eu am creier! Guvernul a stat o lună de zile fără să facă nimic. Sunteți în altă realitate. Este a doua oară când lăsați țara în vid legislativ. Art. 53 din Constituție spune tot ce trebuie făcut și faptul că nu avem acum o lege vi se impută strict dvs. Dacă dvs. continuați să spuneți că nu puteți lucra, că e cineva împotriva dvs., rugați-l pe domnul Orban să-și dea demisia și să plece acasă. 

Florin Roman: O să vă trimitem noi acasă, cât de curând, când vor fi alegerile. Ceea ce faceți dvs. acum veți deconta politic, pentru că oamenii au înțeles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel