Român căutat de poliție, prins în Germania

Un bărbat care se sustrăgea executării unui mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Constanţa pentru trafic de droguri de mare risc, a fost preluat miercuri de poliţişti de pe Aeroportul 'Henri Coandă', după ce suspectul, urmărit la nivel internaţional, a fost prins de autorităţile judiciare din Germania. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Constanţa, beneficiind de sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc pe teritoriul României. 'La data de 23 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa au preluat de la aeroportul Henri Coandă un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Constanţa, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile române.

Fapta, comisă în România

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, faptă comisă în România. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române', reiese dintr-un comunicat de presă al IPJ Constanţa. Tribunalul Constanţa a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa, conform sursei citate. 

VEZI ȘI:

Români arestaţi de poliţia din Salonic pentru trafic de migranţi

Eliberare Elena Udrea și Alina Bica. Decizie de ultimă oră din Costa Rica


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel