Roland Garros: Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat amânat cu o zi

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep - Amanda Anisimova rezultat Roland Garros | Halep și Anisimova deschid joi, 6 iunie 2019, ziua a 17-a de la Roland Garros, pe terenul Philippe Chatrier, cu un meci în sferturi.

LIVE score Simona Halep - Amanda Anisimova rezultat


UPDATE 8 -  Meciul din sferturile de finală ale turneului de Grand Slam Roland Garros dintre Simona Halep și Amanda Anisimova, care trebuia să se joace miercuri, 5 iunie, de la ora 15:00, a fost amânat din cauza ploii, iar organizatorii au decis să se joace joi, de la ora 13:00.

UPDATE 7 Toate meciurile de azi au fost amânate pentru joi, din cauza vremii. Din fericire, mâine nu se anunţă ploaie la Paris. Ora va fi anunțată ulterior pentru meciul Simonei.

UPDATE 6 Prognoza meteo nu este deloc încurajatoare pentru următoarele ore. Tribunele sunt goale la ora 17.30, iar partida Simonei Halep cu Amanda Anisimova are şanse minime de a se disputa azi. 

 

UPDATE 5 Ora începerii partidei Simona Halep - Amanda Anisimova continuă să fie pusă sub semnul întrebării, deoarece la Paris plouă fără încetare.

 

Și anul trecut, în perioada calificărilor, însă, ploaia a făcut ravagii la Roland Garros, pe 22 Mai 2018, meciurile din acea zi fiind amânate in corpore.

UPDATE 4 Până și fostul antrenor al româncei, Darren Cahill, este nedumerit de lipsa informațiilor despre ora începerii meciului Simonei cu Anisimova. La ora 16.00 ploaia încă nu a încetat. 

Citește și: Simona Halep, adversara din sferturi. Anisimova are doar 17 ani și a eliminat deja 2 românce

UPDATE 3  La Paris e cod galben de ploi, toată lumea așteaptă anunțul organizatorilor privind ora de start

Update 2: Din cauza vremii, organizatorii au anunţat că meciul Simonei Halep nu va începe mai devreme de ora 16.00.

Update 1: Meciul a fost amânat pentru ora 15.30.


-------

Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat. Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală pe americanca Amanda Anisimova, în vârstă de 17 ani, de la ora 15.00, ora României, potrivit programului anunţat de organizatori.

Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat. Sportiva din Constanța vine după două victorii categorice în tururile precedente, 6-2, 6-1 cu Lesia Tsurenko şi 6-1, 6-0 cu Iga Swiatek.

Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat. Partida dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova va fi miercuri, de la ora 15:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe DCNEWS.RO.

VEZI ȘI: Daniela Simulescu a făcut astrograma Simonei Halep înainte de finala Roland Garros


Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat În altă ordine de idei, Simona Halep a primit trofeul de campioană mondială pe anul 2018 din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), marţi seara, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Paris, unde are loc al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Halep a fost recompensată prin titlul anunţat în decembrie după ce a reuşit să câştige în 2018 primul său titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, terminând şi anul pe primul loc în clasamentul WTA. E o mare onoare pentru mine să fiu aici. E foarte emoţionant. Am cele mai frumoase amintiri de la turneul de anul trecut, când am ridicat trofeul, trofeul meu favorit, aşa că sunt bucuroasă că am revenit şi joc sferturi de finală anul acesta, a declarat Halep.

Citește și: Anisimova s-a bucurat pentru Halep, dar acum trebuie să-i facă față în sferturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel