Roland Garros - Serena Williams a afirmat că parcă a avut 'pietre în picioare'

Americanca Serena Williams a declarat după victoria dificilă în faţa rusoaicei Vitalia Diatcenko (2-6, 6-1, 6-0), luni, în prima rundă a ediţiei din acest an a turneului parizian, că s-a simţit de parcă avea ''pietre în picioare', informează AFP. 

'A fost straniu ... am devenit nervoasă şi picioarele mele au încetat să se mai mişte, de parcă aş fi avut pietre în picioare. Şi mi-am spus: 'Trebuie să faci ceva, a explicat nr. 10 mondial, care a pierdut primul set. 'Dar întotdeauna sunt nervoasă la începutul unui turneu de Mare Şlem', a adăugat fostul lider mondial care vizează un patrulea titlu pe zgura pariziană şi al 24-lea de Mare Şlem din carieră.

În debutul meciului cu Diatcenko (83 WTA), Serena Williams a comis multe greşeli: 'Fiecare minge lovită îmi dădea impresia că lovesc cu cadrul rachetei, dar eu nu lovesc cu cadrul. Şi în loc să se îmbunătăţească, a devenit din ce în ce mai rău. Dar am rămas pozitivă şi mi-am spus că nu pot decât să mă remontez. A fost un debut de meci straniu', a mai spus ea.

'Am avut multe accidentări în ultimul timp. Deşi nu mă accidentez de obicei. Mi-am luxat glezna în Australia şi totul s-a degradat începând de aici. Dar cred că sunt pe cale să mă vindec', a mai spus Serena Williams. Serena (37 ani), care a venit la Paris cu doar nouă meciuri jucate în acest sezon, o va întâlni în turul secund pe învingătoarea dintre japoneza Kurumi Nara, venită din calificări, şi slovena Dalila Jakupovic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel