Roland Garros 2019 - Câți bani a câștigat Simona Halep, după ultima victorie

Simona Halep, s-a calificat în runda a treia a turneului Roland Garros 2019, joi, după o victorie în trei seturi în faţa polonezei Magda Linette.

Simona Halep o va înfrunta în turul al treilea la Roland Garros 2019 pe învingătoarea dintre sârboaica Aleksandra Krunic şi ucraineanca Lesia Ţurenko.

Meciul s-a întrerupt din cauza întunericului, după două ore şi 25 de minute, la scorul de 6-6 în setul decisiv, după ce Krunic s-a impus cu 7-5 în primul act, iar Ţurenko a câştigat setul secund cu 7-5. Krunic a ratat o minge de meci la scorul de 6-5 în decisiv.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 143.000 euro şi 130 de puncte WTA pentru victoria la Linette.

Simona Halep - victorie la Magda Linette

Campioana en titre de la Roland Garros, Simona Halep, s-a calificat în runda a treia a turneului de Mare Şlem parizian, joi, după o victorie în trei seturi în faţa polonezei Magda Linette, cu 6-4, 5-7, 6-3. Halep (27 ani), a treia favorită, a obţinut o victorie deloc facilă, după două ore şi 11 minute, în faţa unei jucătoare de aceeaşi vârstă, care se află pe locul 87 în lume.

Simona Halep, care a câştigat şi în primul tur tot după trei seturi, în dauna australiencei Ajla Tomljanovic, a primit o replică foarte curajoasă din partea polonezei, care a reuşit mingi de senzaţie în unele momente şi a luptat până la ultima picătură de energie. Halep a început bine şi a condus cu 2-0, dar Linette a revenit şi a restabilit egalitatea, 2-2. Românca a revenit la cârma jocului şi s-a desprins la 5-2, dar nu a reuşit să tranşeze soarta setului, poloneza s-a apropiat la 5-4, iar Halep a încheiat cu 6-4.

În actul secund, Simona a făcut break la 1-1 şi s-a detaşat la 3-1, apoi a avut 4-2 şi 5-3, a ratat o minge de meci la 5-3 şi două la 5-4, pierzând incredibil cu 5-7, după patru ghemuri consecutive ale polonezei. În decisiv, Halep a dominat clar jocul a avut 3-0 şi 5-1, dar a urmat un nou recul, Linette s-a apropiat la 5-3, dar campioana a încheiat conturile cu 6-3.

Halep a avut 4 aşi şi a comis 4 duble greşeli, în timp ce Linette a reuşit 2 aşi, făcând o singură dublă greşeală. Halep a fost mai bună la punctele cu primul serviciu, poloneza la al doilea, românca având un procentaj redus la mingile de break fructificate, doar 8 din 17 (47%). Linette a avut mai multe lovituri direct câştigătoare, 31-27, iar Halep a făcut mai multe erori neforţate, 44-42.

Citește și: Simona Halep - Magda Linette rezultat la Roland Garros în turul doi. Victorie dificilă VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel