Roger Federer, decizie radicală după eșecul de la Miami

roger federer
roger federer

Roger Federer nu-și revine după  înfrângerea de sâmbătă în fața australianul Thanasi Kokkinakis, locul 175 ATP (fost 69).

Federer a decis să nu participe la sezonul pe zgură, nici la turneul de grand slam de la Roland Garros, la fel cum a procedat anul trecut.

"Am decis să nu joc sezonul pe zgură. Am discutat mult recent pentru a vedea unde mă aflu. Pentru a încheia, am aceeaşi părere că este mai simplu de a rămâne la două suprafeţe din trei, în acest moment. În continuare mi-ar plăcea să joc cât mai mult posibil şi pentru asta m-am gândit că zgura n-ar fi cea mai bună soluţie", a spus elveţianul, dezamăgit de înfrângerea suferită, potrivit lequipe.fr.

Roger Federer va fi deposedat de locul I ATP de spaniolul Rafael Nadal.

[citeste si]

"Mereu am spus că obiectivul meu nu este să termin anul ca numărul 1. Pentru asta trebuie să câştig turnee de Grand Slam, turnee de Masters 1000 şi nu să pierd în primul tur. Sigur că această înfrângere de la Miami mă lasă fără numărul 1, dar nu îmi pasă. Mă bucur că pot lua o pauză mare şi că mă pot antrena pentru a fi în formă pentru a doua jumătate a sezonului", a declarat Federer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel