Robert Prosinecki, fost jucător la Real Madrid, şi-a revocat demisia din funcţia de selecţioner al echipei Bosniei

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a Bosniei-Herţegovina, după ce duminică îşi anunţase demisia, după eşecul cu Armenia (2-4), din preliminariile EURO 2020, transmite EFE. 

A fost o chestiune morală să îmi prezint demisia. Ci toate acestea, după şedinţa în care Comitetul Executiv al Federaţiei m-a susţinut pe deplin, şi după discuţiile pe care le-am avut, am decis să rămân până la finalul acestui ciclu de calificare, a afirmat tehnicianul, citat de portalul bosniac Klix. Prosinecki, 50 de ani, va conduce echipa Bosniei încă cinci meciuri pe care selecţionata le mai are de disputat în această campanie.

Robert Prosinecki, fost jucător la Real Madrid, FC Barcelona şi Sevilla, printre altele, îşi anunţase demisia din funcţie după meciul de la Erevan, în urma căruia Bosnia mai are şanse mici de calificare la EURO 2020. Bosnia ocupă locul al patrulea în clasamentul Grupei J, cu 7 puncte, la mare distanţă de liderul Italia, 15 puncte, şi la două puncte de Armenia. În ianuarie 2018, Robert Prosinecki (50 ani) i-a succedat în funcţie lui Mehmed Bazdarevic, care a ratat calificarea cu Bosnia la Cupa Mondială 2018. Prosinecki a fost anterior secund la naţionala Croaţiei (2006-2010) şi apoi selecţioner al Azerbaidjanului (2014-2016).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel