EXCLUSIV  Robert Negoiță, interviul zilei! REVINE sau nu în PSD: Decizie anunțată la DC News / video

Robert Negoiță
Robert Negoiță

Robert Negoiță vine la DC News pentru un interviu exploziv!

Interviul cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, poate fi urmărit, la DC News, joi, 9 ianuarie 2019. Emisiunea în care este invitat poate fi urmărită atât pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News de la ora 12:00. Vom afla împreună dacă revine în PSD! Stați cu noi pentru a urmări un interviu exploziv!

Robert Negoiță, biografie

Încă de la începutul anilor '90 s-a dedicat antreprenoriatului, înfiinţând şi administrând o serie de companii care sunt un succes şi în momentul de faţă. Mai precis, în perioada 1996-1998 este administratorul companiei Euroline, în 1998 înfiinţează compania Pro Confort, iar din 2004 este preşedintele Confort Group. Meritele în domeniul administrării afacerilor i-a fost recunoscut în repetate rânduri prin premiile pe care le-a primit - distincţia Think Big în cadrul galei "Premiilor Business Magazin pentru Tineri manageri" pentru cel mai amplu proiect hotelier din Uniunea Europeană - Rin Grand Hotel, în 2007; premiul special pentru "Cel mai îndrăzneţ proiect de afaceri" în cadrul Galei "Celebrităţile Anului - Trofeele Celebrităţii" organizată de TVR, în 2008.

În perioada 2004-2007 urmează cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bioterra, iar în perioada 2004-2008 cursurile Facultăţii de Economie a Turismului Intern şi Internaţional din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Se implică în viaţa politică începând cu 2004, când devine membru al PSD. În 2006 este ales vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PSD (TSD), în 2007 este ales preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi (LTISD), în 2008 este ales secretar executiv al organizaţiei centrale a PSD. Începând cu 2010 este ales vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Ilfov, iar din 2011 este preşedinte interimar al Organizaţiei Sector 3 PSD.

A devenit Primarul Sectorului 3 Bucureşti în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012.

În data de 5 iunie 2016 a câștigat al doilea mandat de Primar al Sectorului 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel