Robert Negoiță, acuzații după suspendarea din PSD. ”A și preluat funcția”

Robert Negoiță, suspendat miercuri din PSD pentru șase luni, a făcut primele declarații despre această decizie a partidului. 

Primarul Sectorului 3 a criticat că nu a fost chemat să-și spună punctul de vedere, fiind absent în momentul deciziei, pe care o consideră ”penibilă”.”La o ședință informală, mănânci icre, o ciorbă, bei un păhărel, nu iei așa o decizie”, a spus Robert Negoiță, la Digi24, potrivit Mediafax.

”Nu e o chestiune care să mă fi surprins, dar sunt câteva chestiuni interesante pe formă, în sensul în care acel coleg care a cerut sancționarea mea a și preluat funcția. E în zona de penibil. Vreau să fie sancționat că în realitate îi vreau funcția. Nu știu în ce măsură e statutar. A fost o ședință la care s-a discutat despre mine fără să mi se spună formal că se va discuta despre mine. Trebuie să mi se spună – Robert vom lua în discuție cazul tău, îmi spui dacă vrei sau nu să participi. La o ședință informală. La o ședință informală mănânci icre, o ciorbă, bei un păhărel, nu iei așa o decizie. Dar la ce se întâmplă în PSD aceste aspecte sunt derizorii. Senzația mea e că ce gândesc eu, în PSD, nu e e deloc singular, și există o temere să nu se extindă și să aibă și alții curaj să vorbească", a declarat Robert Negoiță, la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel