Robert Negoiţă, la Parchetul General: Mi s-a dus la cunoştinţă începerea urmării penale

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, unde a declarat că a fost chemat de procurori pentru a i se aduce a cunoştinţă începerea urmăririi penale pe numele lui în dosarul de plagiat. 

'Mi s-a adus la cunoştinţă începerea urmării penale şi în situaţia asta am nevoie de un avocat. De asta am fost chemat', a spus Robert Negoiţă.

Pe 24 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza' în care se constata plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiţă şi se recomanda retragerea titlului de doctor.

La rândul său, Robert Negoiţă a confirmat procedura demarată de Comisia de Etică a Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza' pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmând că singurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această 'modă' a titlurilor academice.

Robert Negoiţă a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în anul 2012, la Academia de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza', cu teza de doctorat 'Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel