Robert De Niro a afirmat că susţine destituirea preşedintelui american

Robert De Niro a apărut duminică într-un interviu rar, la emisiunea Reliable Sources, difuzată de postul CNN, ocazie cu care l-a criticat pe preşedintele american Donald Trump, relatează luni DPA.

Actorul american joacă în filmul controversat Joker, care se lansează săptămâna aceasta, şi în producţia cinematografică The Irishman, în regia lui Martin Scorsese, care a avut vineri premiera la Festivalul de Film de la New York.

Întrebat de gazda emisiunii, Brian Stelter, dacă este de acord cu ancheta ce urmăreşte declanşarea unei proceduri de destituire a preşedintelui american, Donald Trump, De Niro a răspuns: Trebuie să se întâmple. Nu există o altă cale.

Nu cred că este capabil să demisioneze, a adăugat actorul Tipul ăsta a făcut tot ce era posibil. Mult mai rău decât am crezut... vreodată. Este mai rău decât mi-aş fi putut imagina vreodată, a afirmat el.

De Niro, critic de multă vreme al preşedintelui, l-a numit pe acesta nebun şi a spus că trebuie să-l dăm afară.

"Tipul acesta nu ar trebui să fie preşedinte, punct", a afirmat vedeta de cinema. Ne aflăm într-un moment al vieţilor noastre, în această ţară, în care acest tip este precum un gangster. Suntem într-o situaţie teribilă. Suntem într-o situaţie teribilă, iar acest tip continuă şi continuă, fără să fie oprit, a completat actorul.

De Niro, care a interpretat anul trecut rolul procurorului special Robert S. Mueller III la emisiunea Saturday Night Live, a vorbit despre administraţia actuală de la Casa Albă şi la gala de decernare a premiilor Tony din acest an - eveniment care recompensează cele mai bune producţii de teatru de pe Broadway. Aflat pe scenă pentru a-l prezenta pe artistul Bruce Springsteen, Robert De Niro l-a înjurat pe Donald Trump. Actorul a făcut acelaşi lucru la emisiunea Reliable Sources, iar Stelter a replicat: Aici e (televiziune prin) cablu, deci nu e o încălcare a normelor FCC (Comisia Federală pentru Comunicaţii - n.r.), dar este totuşi duminică dimineaţă.

Democraţii din Camera Reprezentanţilor au lansat marţi o anchetă ce urmăreşte declanşarea unei proceduri de destituire a preşedintelui american. Congresmenii americani investighează presupusele încercări ale preşedintelui Donald Trump de a face presiuni asupra omologului său ucrainean Volodimir Zelenski în scopul obţinerii de beneficii politice în cursa electorală pentru un nou mandat de preşedinte la alegerile de anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel