EXCLUSIV  Robert Chirileanu, trei momente-cheie cu Mihai Gâdea, Radu Tudor și Iusti Fudulu: ”A fost adusă cu duba”

Robert Chirileanu
Robert Chirileanu

DCNews publică cea de-a doua parte a interviului acordat de Robert Chirileanu.

În 2018, în prag de Crăciun, Mihai Gâdea a anunțat că Robert Chirileanu, „un om minunat, un profesionist fabulos", a avut un accident de motocicletă și luptă pentru viața sa de pe un pat de spital. „Nu am niciun fel de dubiu că va învinge!", a spus atunci Mihai Gâdea. La aproape un an, Robert, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a vorbit deschis despre momentele prin care a trecut, accident și recuperarea sa.

Prima parte a interviului poate fi citită AICI.


În cea de-a doua parte a interviului, Robert Chirileanu a vorbit despre trei momente importante din cariera sa.

Spuneai că fiecare om de televiziune are în cariera sa câteva momente care rămân cheie. Tu ai trei: primul cu Mihai Gâdea, al doilea cu Iusti Fudulu, al treilea cu Radu Tudor. Ne spui câteva cuvinte despre fiecare dintre ele?

„Momentul cu Mihai a fost prin 2014, când o bătrână de 82 de ani din Rădăuți, Suceava, a fost adusă cu duba la audieri de către DNA. Mihai m-a rugat atunci să îl însoțesc până la Rădăuți la spitalul în care bătrâna era internată și să fac câteva fotografii, după care urma să se filmeze un interviu. Însă, când am ajuns la spital, pentru că echipa de filmare nu a fost lăsată să intre din motive politice, i-am sugerat lui Mihai că am putea filma interviul cu aparatul foto, în regim de cameră ascunsă. În felul acesta, am reușit să transmitem varianta bătrânei la Sinteza Zilei, depășind piedica pusă de un sistem bolnav.

Cu Iusti Fudulu, on-air promo manager la Antena 3, am fost la Craiova să luăm cadre pentru o serie de promo-uri în 2013, când Antena 3 aniversa opt ani printr-un mega concert. Au fost trei zile de foc, în care amândoi am dormit câteva ore adunate, pentru că noaptea făceam timelapse-uri cu intersecțiile din oraș, dimineața prindeam răsăritul fotografiind alte timelapse-uri cu Craiova de pe un deal de lângă, iar ziua filmam obiectivele din oraș. Deși oboseala a fost cruntă, cred în continuare că a meritat pentru că au ieșit câteva promo-uri foarte tari.

Radu Tudor a fost unul dintre primii oameni din Antenă care mi-a hrănit self-esteemul. Eram în primii ani în Antena 3, încă nesigur pe calitatea muncii mele. Aveam birourile pe același etaj în Turnul Intact și împreună cu Iusti făceam set-up-ul unei filmări cu jurnaliștii Antena 3. L-am chemat pe Radu să tragem testimonialul cu el, iar după ce a văzut cum a ieșit filmarea țin minte că a venit la mine și mi-a spus că sunt foarte bun și că arată foarte bine lumina și cadrul. Filmasem într-o sala de ședințe, unde din trei lumini făcusem un cadru interesant cu o lumină albastră în fundal, jurnaliștii rând pe rând descriau momentele cheie pe care le-au trăit ei în Antena 3.

Retrăind acum amintirile pe care le-am descris, constat cu plăcere că momentele de care îmi amintesc cu drag au în comun multă muncă și suportul pe care l-am simțit din partea unor oameni pe care îi admir și pe care îi respect”, a declarat, pentru DCNews, Robert Chirileanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel