Robert Cazanciuc: Tudose, binevenit în PSD. A părăsit partidul fără voia sa

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Robert Cazanciuc a vorbit despre revenirea lui Tudose în PSD și despre schimbările din partid.

Robert Cazanciuc a spus că orice membru de partid este binevenit în PSD în condițiile în care a părăsit partidul fără voia sa, referindu-se la Mihai Tudose. Politicianul l-a lăudat pe Tudose și a spus că are așteptări ca venirea lui să contribuie la un PSD în care deciziile se iau în comun, nu în privat.

„E binevenit orice membru de partid care a plecat din PSD fără să-și dorească acest lucru. Și Mihai Tudose și alți colegi au plecat din PSD ca urmare a unor decizii luate la un moment dat de conducerea partidului. Mihai Tudose este omul care are peste 20 de ani în partid, o experiență în administrație foarte mare, o experiență politică foarte mare. Cu siguranță, plecând de la organizația din Brăila, poate să aibă o contribuție importantă de aici încolo la ceea ce ar trebui să fie o nouă viziune a PSD, un PSD așezat pe alte baze în care dialogul real să conteze, în care deciziile să se ia în jurul mesei rotunde, prin dialog, nu în format restrâns, seara, undeva, într-un loc mai puțin văzut, cu decizii puse pe masa colegilor a doua zi", a spus Robert Cazanciuc, la Digi 24.

Tudose a văzut cum se iau deciziile în PE

Cazanciuc a spus și că speră ca Tudose să dea exemplu colegilor săi, arătându-le cum se iau deciziile la Bruxelles, contribuind la relegitimarea PSD și a social-democrației românești.

„Sper ca Mihai Tudose, venind și le Bruxelles acum, având suficient timp să vadă cum se iau deciziile în Parlamentul European, să contribuie la această deschidere, această reașezare a PSD-ului pe alte baze ca să ne dea nouă ocazia să arătăm oamenilor ce înseamnă social-democrația în România", a încheiat Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel