EXCLUSIV  Roata Mare, investiţie controversată în Sectorul 2. Dan Cristian Popescu: Generează şi acum pierderi

Roata Mare
Roata Mare

Într-un interviu acordat DC News, Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a vorbit despre o investiţie care, potrivit declaraţiilor sale, aduce pierderi administraţiei publice locale. 

Dan Cristian Popescu a vorbit, în cadrul interviului, despre Parcul de agrement Tei, o investiţie realizată, cu fonduri locale, guvernamentale şi europene. Viceprimarul a declarat că proiectul nu este unul profitabil pentru administraţie, veniturile realizate acolo nereuşind să acopere costurile. 

"E o investiţie destul de proastă care generează pierderi şi acum. O parte din banii investiţi în proiect au fost bani europeni şi noi suntem obligaţi să ţinem cinci ani de zile întregul parc. Vin oameni, dar nu atât de mulţi încât să acopere costurile. Noi trebuie să avem acolo 40 şi ceva de angajaţi, aşa a fost făcut SF-ul şi noi trebuie să-i ţinem acolo; fiind bani europeni, nu poţi să modifici nimic. Au fost, în total, investiţi acolo 64 de milioane de lei", a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel