Rifai, către Ponta: ”V-a cumpărat pantofi?”. Răspuns pentru Udrea, în direct!

Liderul Pro România, Victor Ponta, a fost invitatul emisiunii ”Legile Puterii” la Realitatea Tv, marție seara, unde a discutat, alături de Denise Rifai diverse probleme politice de actualitate.

Însă, spre finalul emisiunii, discuția a ajuns și la aspecte mai personale, iar Denise Rifai i-a amintit lui Victor Ponta de vorbele pe care i le-a adresat, recent, Elenei Udrea: ”(...) Măcar mie poți să-mi fii recunoscător pentru că m-am sacrificat și am acceptat ca Dorin Cocoș să-ți cumpere ție Victore haine, în loc să-mi cumpere mie poșete. (...) Păcat că nu vrei să rămâi europarlamentar. Dacă tot zici că e cursă directă Bruxelles - Costa Rica eu spun să te mai gândești. Nu se știe când o să ai nevoie...”, la care liderul Pro România a spus:

- ”Ceata lui Pițigoi, dai într-unul strigă doi! Îi sunt recunoscător doamnei Udrea că mi-a adus aminte pe când mă băgam și eu în mocirlă și nu mai am ce căuta acolo. Cred că sunt într-o altă perioadă a vieții mele. Cred că-s mai matur și nu mai mă bag”, a spus Ponta.

- ”Bun, dar v-a cumpărat domnul Cocoș pantofi?” a insistat Denise Rifai.

- ”Nu!... și nici nu m-a luat de soție, în locul doamnei Udrea. Nu știu de unde era așa supărată” a replicat fostul prim ministru.

Citește și:

ÎCCJ, lovitură pentru Elena Udrea în "Gala Bute". Laura Vicol: Să soliciți așa ceva nu e nici moral, nici etic! Un exemplu de...

Toader, demisie. Udrea, anunț, în direct, din Costa Rica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel