Rezultatul partidei din Supercupa Angliei nu va influenţa parcursul lui Liverpool în noul sezon (Klopp)

Rezultatul meciului cu Manchester City, de duminică, din Community Shield (Supercupa Angliei), nu va avea nicio influenţă asupra evoluţiei lui Liverpool în noul sezon competiţional, a declarat antrenorul cormoranilor, Juergen Klopp.

Pentru mine nu este nimic de comparat cu restul sezonului, dar este încă un meci şi, chiar dacă avem doar opt titulari valizi, voi încerca sa-l câştig", a spus Klopp într-o conferinţă de presă.

Community Shield opune înaintea debutului fiecărui nou sezon deţinătoarea Cupei Angliei şi campioana en titre. Cum Manchester City deţine în prezent ambele trofee va juca partida cu Liverpool, care a terminat sezonul trecut din Premier League pe locul secund.

"Dacă vom câştiga va fi bine, dar în cazul în care doriţi să ştiţi dacă rezultatul acestui meci va avea o influenţă asupra sezonului, sincer nu cred", a continuat antrenorul lui Liverpool, campioana Europei. "Trebuie să dovedim ceva pe parcursul întregului an, nu doar într-un meci, a completat tehnicianul.

Juergen Klopp spunea tot luni că FC Liverpool nu este pusă la punct cu pregătirea, înaintea meciului de duminică.

Vedetele Mo Salah, Roberto Firmino şi Alisson au revenit abia luni la pregătire după vacanţă, în timp ce senegalezul Sadio Mane nu va juca în Community Shield de pe Wembley, după ce a disputat pe 19 iulie finala în Cupa Africii pe Naţiuni, câştigată de Algeria cu 1-0. 

Nu vreau să caut scuze înainte de a juca, dar am avut un presezon fără şase jucători. Nu pot schimba asta. Nu pot spune că am avut cel mai grozav presezon, antrenamentele au fost bune, dar meciurile au venit într-un moment prost, susţinea Klopp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel