REZULTATE SIMULARE evaluare 2018. Edu.ro, ANUNȚ despre NOTE

REZULTATE SIMULARE evaluare 2018. Edu.ro: Ce se întâmplă cu NOTELE. Vineri, 16 martie, elevii vor afla ce note au obținut la simularea probelor scrise de la evaluarea naţională 2018.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. NOTE edu.ro, DEZASTRU la Evaluarea Națională


REZULTATE SIMULARE evaluare 2018. Edu.ro: Ce se întâmplă cu NOTELE. Subiectele au fost elaborate pe baza conţinuturilor şi competenţelor asociate acestora prevăzute în programele de examen pentru EN VIII şi Bacalaureat.

REZULTATE SIMULARE evaluare 2018. Edu.ro: Ce se întâmplă cu NOTELE. Modelele de subiecte, însoțite de baremele de evaluare și de notare, au fost postate încă din luna noiembrie 2017 pe subiecte2018.edu.ro. Subiectele pentru simulare respectă structura subiectelor pentru EN VIII, respectiv Bacalaureat.

IMPORTANT! Ce se va întâmpla cu notele obținute la simularea de la Evaluarea Națională

REZULTATE SIMULARE evaluare 2018. Edu.ro: Ce se întâmplă cu NOTELE. Notele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.

REZULTATE SIMULARE evaluare 2018. Edu.ro: Ce se întâmplă cu NOTELE. Potrivit ministerului, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi în consiliul profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

VEZI ȘI: VEZI ȘI: Mesaj PUTERNIC pentru TOȚI părinții cu elevi care au dat SIMULARE ->> "Fiți alături de copiii voștri și, indiferent de rezultate, nu treceți cu ghetele alea butucănoase peste sufletele lor. Educația e fir continuu al vieții, nu e un examen".

REZULTATE SIMULARE evaluare 2018. Edu.ro: Ce se întâmplă cu NOTELE. Eventuale informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 021/315.50.99 (L-J: 8:30 - 16:30, V: 8:30 - 14:00).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel