EXCLUSIV  Rezultate Referendum 2018. Laura Nureldin, uimită de ce a descoperit: Îmi e scârbă

Laura Nureldin Credit Ovidiu Moisin
Laura Nureldin Credit Ovidiu Moisin

Jurnalista și scriitoarea Laura Nureldin a povestit că este dezamăgită de ceea ce a aflat despre unii români în timpul campaniei pentru Referendum.   

Laura Nureldin constată, din toate mesajele pe care le-a auzit și citit, că ura a atins culmi nebănuite în campania pro Referendum și ne-a spus că este pur și simplu uimită de ceea ce a descoperit.

"Îmi e scârbă. Nu credeam că unii oameni pot avea atâta ură pe care o ambalează în religie și morală. Și mi se pare teribil de ipocrit s-o "glazurezi" cu morală și religie. Când, de fapt, e ură în forma ei pură și odioasă", a spus Laura Nureldin pentru DC News. 

De cine apărăm copiii României?

Laura Nureldin a declarat anterior că pericolele care pândesc pe copii în România nu sunt cuplurile de homosexuali, ci sărăcia și abuzurile.

"Mi se pare că s-a pus îngrozitor de mult carul înaintea boilor... adică un referendum să apărăm copiii României. De cine? Pericolele care îi vizează pe copiii României sunt sărăcia crâncenă, abandonul școlar, abuzul și bătăile în familiile tradiționale. Căsătoriile între doi bărbați sau două femei în niciun caz nu sunt un pericol. Înnebunesc când aud argumentul religios. Este un drept civil. Ce legătură ale Biserica Ortodoxă aici? Că nu s-ar duce la biserică... Este vorba despre drepturi, de a moșteni, de a face un credit comun la bancă sau să poată să aibă calitate de aparținător la spital, dacă celălalt pățește ceva", a mai spus scriitoarea în preziua Referendumului pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel