REZULTATE PREZIDENȚIALE 2019. Iohannis, reacție după EXIT POLL

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a transmis un mesaj după anunţarea rezultatelor exit poll.

Principalele declaraţii ale lui Klaus Iohannis după închiderea urnelor vă sunt prezentate în cele ce urmează:

Am reușit să învingem PSD mai mult ca oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD. Acest lucur înseamnă un pas enorm pentru România. Milioane de români din țară și din diaspora au votat pentru proiectul nostru.

Am crezut mereu în români și în implicarea lor, iar participarea lor din aceste zile este o mare bucurie pentru democrația din România. Le mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea lor. 

Lupta noastră comună nu ține de o etichetă de partid, ci pentru îndepărtarea totală a PSD de la putere. PSD să nu mai țină România captivă în trecut. Astăzi am făcut un pas mare în această direcție. Nu este încă pasul decisiv. Mai este de lucru.

Au fost ani de luptă împotriva PSD. Dacă nu ne-am fi opus, PSD ar fi distrus calea europeană, stat de drept, dacă i-am fi lăsat pe pesediști, România s-ar fi întors în anii 90, poate, mai rău, nu am fi nici avut alegeri. Noi i-am oprit împreună cu românii! Această decizie este decizia acestui an! 

Eliminarea Guvernului Dăncilă și instalarea Guvernului Orban a arătat și parlamentarilor PSD că nu mai au majoritate să facă ce își doresc!

O apreciere deosebită pentru munca depusă de noul Guvern liberal sub conducerea lui Ludovic astăzi. Şi în ţară şi în străinătate votul a decurs într-o ordine perfectă, impecabilă, dar războiul cu PSD nu s-a încheiat. Mai avem o luptă, un pas peste două săptămâni. (...)

Votanţilor USR PLUS, care au susţinut astăzi un candidat foarte bun, le amintesc ce avem în comun - credinţa că statul de drept şi bunul european sunt pilonii dezvoltării României pe termen lung şi îi chem să construim împreună acest viitor pe care ni-l dorim. Celor de la PMP le spun: veniţi la vot. Acum putem împreună să facem România educată pe care şi eu mi-o doresc.

Războiul cu PSD nu s-a terminat, dar noi suntem în poziţia în care trebuie să începem să lucrăm împreună, noi, PNL, USR PLUS, PMP, UDMR, care ne dorim o Românie normală. Dragi români, veniţi la vot pentru o Românie normală!', a spus Iohannis, la sediul PNL, după anunţarea exit-poll-urilor.

Klaus Iohannis a mai declarat faptul că înfrângerea PSD nu înseamnă că votanţii stângii vor fi ignoraţi sau uitaţi. 'Ei îşi doresc ceea ce îşi doresc toţi românii de la cei care sunt în conducerea ţării, bani publici folosiţi corect pentru şcoli, spitale, autostrăzi, pensii stabile şi instituţii în slujba cetăţeanului, legi corecte şi respectate de toţi. Dragi români, veniți la vot pentru o Românie normală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel