Rezultate edu.ro bacalaureat 2018 Satu Mare. Note BAC 2018

Rezultate edu.ro bacalaureat 2018 Satu Mare. Elevii află ce note au luat la bacalaureat 2018. Absolvenții de liceu vor afla rezultatele de la BAC 2018.

Notele la BACALAUREAT 2018 au fost publicate. Vezi AICI

Rezultate edu.ro bacalaureat 2018 Satu Mare. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12:00).

Rezultate edu.ro bacalaureat 2018 Satu Mare. Imediat după ce notele din SATU MARE vor fi disponibile pe bacalaureat.edu.ro, ele vor fi publicate în acest articol.

Rezultate edu.ro bacalaureat 2018 Satu Mare. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00-16:00.

Rezultate edu.ro bacalaureat 2018 Satu Mare. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Rezultate edu.ro bacalaureat 2018 Satu Mare. Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

susţinerea tuturor probele scrise şi obținerea notei 5 la fiecare dintre acestea;

obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

Rezultate edu.ro bacalaureat 2018 Satu Mare. Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat au obţinut media 10, primesc diplomă de merit.

Rezultate edu.ro bacalaureat 2018 Satu Mare. În conformitate cu prevederile metodologice, aplicate începând cu anul 2017, în urma evaluării lucrărilor contestate „nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații." Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel