REZULTATE BAC 2015 EDU.RO. Perle ale elevilor la Limba Română

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO. Elevii de clasa a XII-a au susținut, luni, proba scrisă la Limba Română, unde, ca în fiecare an, au scris perle care i-au surprins pe profesori.

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO. Aproape 150.000 de absolvenţi de clasa a XII-a au dat, luni, proba scrisă la Limba şi literatura română. 

"Am scris de relația lui vis-a-vis de Otilia. Se îndrăgostește de Otilia și asta îi cam dă peste cap toată treaba. Încearcă să fie cu Otilia, reușește, apoi se rezgândește și devine iubita lui Pascalopol... o uşuratică", spune o elevă, notează România TV.

CITEȘTE ȘI: BACALAUREAT 2015. BAREME Limba română, profil Real și Uman

"Ilie Moromete e personajul principal din Moromete... şi după aia am mai aberat eu câteva rânduri pe acolo am zis că este capul familiei, este acolo impunător, măreț. Am zis că-și iubește copiii, dar nu știe să o arate. Am zis că e genul de bărbat ţaran, ca să zic aşa", a spus un elev la ieşirea din examen.

Rezultatele la examenul de BAC 2015 vor fi afişate în 6 iulie, până la ora 12:00, iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, între orele 12:00 şi 16:00, urmând ca în perioada 7-9 iulie să fie soluţionate. Rezultatele finale vor fi afişate în 10 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel