REZULTATE ALEGERI SUA. Politicianul român care a stat alături de Donald Trump

Partidul Forța Națională a fost prezent la sediul de campanie al președintelui Donald Trump prin europarlamentarul Laurențiu Rebega, în jurul căruia s-a construit această formațiune politică.

”Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a fost invitat special la sediul de campanie al lui Donald Trump, fiind prezent în noaptea victoriei alături de noul președinte al SUA și de staff-ul de campanie al acestuia.

Partidul Forța Națională îl felicită pe această cale pe Donald Trump cu convingerea că alegerea sa va aduce o schimbare benefică în politica internațională și că, de azi înainte, embargoul impus forțelor patriotice din toată Europa va fi ridicat. Democrația americană a învins și a demonstrat că a fi patriot nu înseamnă a fi extremist, ci înseamnă a-ți iubi și sluji țara.

(w670) 

Partidul Forța Națională, singurul partid patriotic din România afiliat la Mișcarea Europa Națiunilor și Libertății din Europa și singurul partid românesc care l-a susținut deschis și activ pe Donald Trump în campania electorală reprezintă vocea națiunii române, luptând împotriva anti-românismului pe plan intern și internațional”, a transmis Forța Națională, într-un comunicat de presă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel