Rezultate alegeri parțiale Harghita 2017

Noul primar al comunei Siculeni, singura din Harghita unde s-au organizat pe 11 iunie alegeri locale parţiale, este Csibi Jozsef, de la UDMR, unicul candidat înscris pe liste. 

Rezultate alegeri parțiale Harghita 2017. Potrivit datelor Biroului Electoral de Circumscripţie, din cei 2291 de alegători prezenţi pe liste, s-au prezentat la urne 335. Un număr de 14 voturi au fost declarate nule, iar restul de 321 de voturi au fost exprimate pentru candidatul Csibi Jozsef. 

Rezultate alegeri parțiale Harghita 2017. Prezenţa la urne la Siculeni a fost cea mai scăzută din ţară, de 14.65 la sută, conform datelor Autorităţii Electorale Permanente şi se explică prin faptul că scrutinul a fost unul fără miză, întrucât Csibi Jozsef a candidat singur pentru funcţia de primar. 

Rezultate alegeri parțiale Harghita 2017. Fotoliul de primar din Siculeni a fost vacantat prin ordin al prefectului, potrivit legii, după ce fostul primar Szentes Csaba (UDMR) a fost declarat incompatibil, în urma deciziei definitive a instanţei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel