Rezultate alegeri parțiale Brăila 2017

Comuna brăileană Viziru are un primar liberal - Victor Doagă, în urma alegerilor parţiale din 11 iunie, acesta câştigând la o diferenţă de 32 de voturi în faţa candidatului PSD, Dima Priceputu. 

Rezultate alegeri parțiale Brăila 2017. Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul Electoral de Circumscripţie, Victor Doagă (PNL) a fost votat de 1.275 dintre locuitorii comunei, Dima Priceputu (PSD) a primit 1.243 voturi, iar pe locul al treilea s-a clasat independentul Florin Neacşu, cu 302 voturi. 

Rezultate alegeri parțiale Brăila 2017. Din cei 5.031 alegători cu drept de vot din comuna Viziru, în total s-au prezentat la urne 2.976 de persoane înscrise pe listele electorale permanente, iar alte 66 de persoane au votat pe liste suplimentare, 66 dintre voturi fiind declarate nule. 

Rezultate alegeri parțiale Brăila 2017. Funcţia de primar al comunei Viziru a rămas vacantă după ce fostul primar, Vasile Visalon (PNL), a demisionat în toamna anului trecut, invocând probleme de sănătate, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel