Rezultate alegeri locale parțiale Iași 2017

Candidatul PSD la Primăria Şipote, Constantin Puiu, a obţinut 57,2% dintre voturile persoanelor care au venit duminică la vot, în timp ce candidatul PMP a obţinut 24,5% iar cel al PNL - 18,3%. 

Rezultate alegeri locale parțiale Iași 2017. Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a declarat că, în urma scrutinului de duminică, candidatul PSD, Constantin Puiu, a obţinut 961 sufragii (57,2%), Ionel Nicuriuc de la PNL a fost votat de 300 de persoane (18,3 %), Petru Corlat (PMP) a obţinut 450 voturi, care reprezintă 24,5 %. 

Rezultate alegeri locale parțiale Iași 2017. "Felicitări colegului nostru Constantin Puiu pentru câştigarea alegerilor. Îi doresc succes în acest mandat şi sunt convins că, împreună cu echipa sa, va munci pentru dezvoltarea comunităţii pe care o reprezintă. Totodată, le mulţumesc celor care s-au implicat activ în această scurtă campanie. PSD rămâne cel mai mare partid din judeţul Iaşi, chiar dacă, din interior, unii încearcă să destabilizeze şi să creeze false conflicte. Scopul meu este să păstrez un PSD unit şi echilibrat", a spus Maricel Popa. 

Rezultate alegeri locale parțiale Iași 2017. La scrutinul de duminică, potrivit site-ului Autorităţii Electorale Permanente (AEP) au votat 1.711 de persoane, ceea ce reprezintă 42,59% din cei 4.017 electori din comuna Şipote. Pentru aceştia au fost amenajate patru secţii de votare în incinta şcolilor din satele Chişcăreni, Hălceni, Şipote şi Iazu Nou. 

Rezultate alegeri locale parțiale Iași 2017. La funcţia de primar au candidat actualul viceprimar Puiu Constantin (PSD), fostul primar din perioada 2012-2016 Ionel Nicuriuc (PNL), Petru Corlat (PMP). 

Rezultate alegeri locale parțiale Iași 2017. Alegerile din comuna Şipote au fost organizate după ce primarul Dorin Malii a fost demis din august 2016, pentru că în luna iunie a aceluiaşi an a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Iaşi la un an şi cinci luni de închisoare cu suspendare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel