REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2017

Foto: Facebook Înscriere Academia de Politie
Foto: Facebook Înscriere Academia de Politie

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2017. A început admiterea 2017 la Academia de Poliție cu probele la sport, iar competiția este una acerbă. Mii de tineri au luat cu asalt Academia de Poliție sperând că în 2017 vor deveni studenți la una dintre facultățile puse la bătaie. 

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2017. Probele sportive la Academia de Poliţie au început joi, 27 iulie, acestea durând până pe 3 august 2017, iar primele rezultate urmează să fie afișate pe DC News.ro, după ce acestea vor fi anunțate de academiadepolitie.ro.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2017. Reguli de acces în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” pe durata concursului de admitere

- Accesul candidaţilor pentru susţinerea probelor din etapa I şi a II-a se face numai pe baza actului de identitate şi a legitimaţiei de concurs.

- Accesul persoanelor care îl însoţesc pe candidat este permis doar la susţinerea probei de verificare a aptitudinilor fizice, numai pe baza actului de identitate şi în limita a cel mult doi însoţitori pentru fiecare candidat.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2017. Participarea la etapa I a concursului de admitere – probele eliminatorii

Probele eliminatorii se desfăşoară în perioada 27.07.-03.08.2017, potrivit graficului de concurs.

- Prezentarea candidaţilor pentru susţinerea probelor eliminatorii se va face cu o oră înainte de începerea acestora, potrivit graficului de desfăşurare.

[citeste si]

- Pentru susţinerea probelor de verificare a aptitudinilor fizice, candidaţii se vor prezenta cu echipamentul sportiv necesar. Candidaţii nu pot susţine proba cu pantofi de sport cu crampoane sau cuie.

- La probele eliminatorii nu se admit contestaţii sau vizionări ale casetelor prin care se asigură înregistrarea video a concursului.

Participarea la etapa a II-a a concursului de admitere – proba de evaluare a cunoştinţelor

Proba se desfăşoară la datele menţionate în Calendarul de concurs, între orele 09.00-13.00. Candidaţii se vor prezenta pentru susţinerea probei scrise până la ora 07.50, în ziua planificată, în ţinută decentă. - Listele cu repartizarea pe serii şi în sălile de examen a candidaţilor pentru susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor se afişează la avizierul Academiei şi la intrările în sălile de concurs cu cel puţin o zi înaintea începerii probei. - Proba constă în rezolvarea unui test-grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină pentru care a optat candidatul.

- Se interzice intrarea în sala de concurs cu aparatură electronică, telefoane mobile, materiale scrise (cărţi, caiete, însemnări etc.), precum şi cu orice alte materiale care ar putea servi la rezolvarea subiectelor.

- Se interzice folosirea unor instrumente de calcul (rigle, calculatoare etc.) sau a altor coli de hârtie pentru ciorne decât cele ştampilate.

- Pentru redactarea răspunsurilor se vor folosi numai stilouri sau pixuri cu cerneală sau pastă de culoare albastră.

- Frauda sau tentativa de fraudă se constată de responsabilul de sală sau oricare dintre membrii personalului de supraveghere şi atrage eliminarea din concurs a candidatului în cauză.

- Se consideră tentativă de fraudă şi intenţia candidatului de a comunica cu ceilalţi participanţi în concurs. - Pentru orice nelămurire candidatul este obligat să se adreseze doar responsabilului de sală/corector 1 sau personalului destinat cu supravegherea şi corectarea lucrărilor.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2017. Alte date

Părăsirea de către candidat a locului de desfăşurare a oricărei probe de concurs, înainte de încheierea acesteia, atrage eliminarea din concurs.

Concursul de admitere se desfăşoară şi cu respectarea prevederilor Legii nr. 319/2006 a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă şi a H.G. nr. 1425/2006 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 319/2006.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel