Rezultat prezidențiale 2019. Județul în care PSD a luat aproape 55%. Liderul tună și fulgeră!

Un lider PSD tună și fulgeră după ce PSD a luat la el în județ aproape 55% în acest al doilea tur al prezidențialelor. 

În Giurgiu, PSD a obținut 54,75% din voturi. Pentru Klaus Iohannis au votat 45,24%, potrivit datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă în urma numărării voturilor din peste 99% din secţiile de votare din judeţ.

În urma numărării voturilor valabil exprimate din 244 din cele 245 de secţii de votare în judeţul Giurgiu, s-a constatat că 66.636 de alegători din judeţul Giurgiu au votat pentru Viorica Dăncilă şi 55.065 de alegători, pentru Klaus Iohannis.

Dintre cei 221.062 de alegători înregistraţi s-au prezentat la vot 123.590, adică 55,90%. Pe listele electorale permanente au votat 99.757 alegători, iar pe listele suplimentare - 21.827, conform Agerpres. Un număr de 2.006 alegători au votat cu urna specială.

Bădălău a luat foc! 

Niculae Bădălău, lider PSD Giurgiu a răbufnit, la Antena 3, unde a afirmat: 

”Nu am avut un concept clar la nivel național de strategie, și în opinia mea luare unor decizii greșite luate la nivel național a dus la rezultate defectuoase. Vinovat e staff-ul de campanie și conducerea partidului, nu are sens să ne mai ascunsem. Avem capacitatea să ne pregătim pentru locale pentru a deveni din nou primul partid. Eu am câștigat la Giurgiu, dar nu pe o strategie națională, ci pe una județeană. Trebuie să știm ce vrem să facem, că de doi-trei ani tot peticim lucrurile, asta ne-a costat mult, trebuie să luăm decizii radicale”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel