REZULTAT ALEGERI RUSIA 2018. 99% dintre voturi, NUMĂRATE

Alegeri
Alegeri

Vladimir Putin va conduce Rusia pentru încă 6 ani, în urma alegerilor din 18 martie 2018, alegeri cu un rezultat previzibil.

 

REZULTAT ALEGERI RUSIA 2018. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost reales cu 76,67% din voturi, după numărarea a 99,80% din buletinele de vot, a anunţat luni dimineaţa Comisia Electorală Centrală.

REZULTAT ALEGERI RUSIA 2018. Participarea la vot a fost de 67,4%, menţionează AFP. 

REZULTAT ALEGERI RUSIA 2018. Putin a obţinut astfel al patrulea mandat prezidenţial, fără a mai fi necesar al doilea tur de scrutin.

REZULTAT ALEGERI RUSIA 2018. Rezultatul său este mai bun decât la precedentele alegeri, din 2012, şi decât previziunile sondajelor de opinie dinaintea alegerilor.

REZULTAT ALEGERI RUSIA 2018. Alegerile au avut loc pe fondul escaladării unei dispute cu Marea Britanie şi aliaţii săi în legătură cu otrăvirea unui fost spion rus devenit agent dublu şi a fiicei sale în sudul Angliei.  

REZULTAT ALEGERI RUSIA 2018. Marea Britanie susţine că acest atac a fost comis la începutul lunii cu ajutorul unei arme chimice dezvoltate de ruşi. Rusia neagă orice implicare. 

REZULTAT ALEGERI RUSIA 2018. Alegerile au loc şi la cea de-a patra aniversare a anexării peninsulei Ucrainei vecine, Crimeea. 

REZULTAT ALEGERI RUSIA 2018. Anexarea, ca represalii pentru înlăturarea de către Ucraina a preşedintelui său prorus, a devastat relaţiile dintre cele două ţări dar a crescut fulgerător ratingul de popularitate al lui Putin, deja puternic în Rusia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel