EXCLUSIV  REZISTENȚĂ la cutremur: Seismul NEMAIÎNTÂLNIT care va lovi România. Cum suntem luați de proști când vrem să ne cumpărăm apartamente

Anunțurile imobiliare sunt pline de informații care induc oamenii în eroare atunci când vor să-și cumpere un apartament.

Anunțurile de imobiliare postate pe site-urile de specialitate conțin detalii menite să atragă și să ne împovăreze de rate pe 30 de ani. De exemplu, un anunț despre o garsonieră într-un bloc rezidențial vine cu o informație bombă... pe cât de bombă pe atât de neadevărată.

”VA PREZENTAM UN NOU BLOC REZIDENTIAL. (...) Nevoia de siguranta am rezolvat-o, datorita rezistentei la cutremur de 20 grade pe scara Richter, blocul fiind construit pe grinzi si stalpi de beton”, se arată în anunț. Probabil, cei care l-au scris merg pe ideea că românii sunt proști și dat fiind faptul că presa a scris că va urma un cutremur devastator... acesta ar putea avea 20 grade, dar hei, nu există cutremur de 20 grade pe scara Richter nicăieri în lume!

Câte grade au avut cele mai mari cutremure din lume

Cutremurul din Valdivia din 1960 sau Marele cutremur chilean din 22 mai este cel mai puternic cutremur înregistrat vreodată. Acesta a avut o magnitudine de moment de 9.5 grade. S-a înregistrat la ora locală 15:11, având o durată de aproximativ 10 minute. Tsunamiul generat a afectat regiuni precum Chile, Hawaii, Japonia, Filipine, Noua Zeelandă, Australia și Insulele Aleutine.

Cât despre țara noastră, pe 14 octombrie 1802 a izbucnit cel mai mare seism din istoria României, cu o magnitudine de aproximativ 8 grade pe scara Richter.

Așadar, investitorii imobiliari se bazează pe naivitatea oamenilor și dau informații false pentru a-și vinde garsonierele mizând pe ideea că românii nu sunt informați. În concluzie: atenție pe ce dați banii, atenție pe ce vă amanetați viața pe 30 ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel