REVOCARE Tișe, președinte CJ Cluj. Scrisoare către Boc

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a adresat o scrisoare deschisă preşedintelui PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, şi primarului Emil Boc, prin care cere, printre altele, revocarea din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, liberalul Alin Tişe.

'Anul acesta social-democraţia împlineşte 125 de ani de tradiţie politică în folosul oamenilor şi consider că acest argument este unul foarte puternic pentru noi, care să ne motiveze în plus, să fim partenerii oricărui proiect administrativ care să vină în îmbunătăţirea calităţii vieţii clujenilor. Stimaţi colegi, Clujul este o comunitate ambiţioasă şi perseverentă, care nu poate să stagneze şi da, uneori trebuie să administrăm şi măsuri dureroase pentru că astăzi, la nivel de judeţ, administrarea Consiliului Judeţean Cluj este mult în urma dezvoltării locale, generată de universităţiile clujene şi industria IT cu precădere. Iar una dintre aceste măsuri o putem lua împreună: Iniţierea procedurii de revocare a Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, dl. Alin Păunel Tişe', se arată în scrisoarea liderului PSD Cluj.

Motivele invocate

Printre argumentele invocate de Horia Nasra 'în favoarea acestei intervenţii chirurgicale administrative' se numără 'nefinalizarea unor proiecte URGENTE pentru Cluj, multe începute în primul mandat al domnului Alin Păunel Tişe (2008-2012): Centrul de Management Integrat al Deşeurilor; parcurile industriale nerealizate, TETAROM IV şi TETAROM V; proiectul TETAPOLIS este blocat; multe drumuri judeţene sunt la fel de cariate ca acum zece ani, exemplu DJ 109A; Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii a rămas doar un proiect pe hârtie; extinderea pistei Aeroportului la 3.500 metri este amânată; introducerea apei în mai multe comune din Cluj este blocată'.

Replica lui Daniel Buda

În replică, preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a declarat, pentru Agerpres, cu referire la posibilitatea revocării din funcţie a lui Alin Tişe, că 'astenia de primăvară' este problema. 'Unora le face rău astenia de primăvară. Aş fi preferat să ne spună dl Nasra câţi bani a adus pentru judeţul Cluj de la Bucureşti de la guvernarea lor, PSD-ALDE. Din păcate, dl Nasra s-a remarcat printr-o inexistenţă dureroasă în spaţiul public şi pentru a sprijini proiectele pe care le are Clujul', a spus Daniel Buda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel