Revocare Kovesi, CCR decizie. Chirieac, despre Iohannis: E opinia mea

Kovesi
Kovesi

Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre revocarea Laurei Codruța Kovesi.

"Indiferent ce decide CCR, doamna Kovesi nu va fi revocată de către Klaus Iohannis. Aceasta este opinia mea", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

"Vă spun o chestiune practică: era normal să ai un punct de vedere vizavi de protocoale care ți-au arătat, fără putință de tăgadă, implicarea serviciilor în justiție? Deci practic nu ai o justiție independentă, deci practic toate MCV-urile pot fi aruncate la coș. Raportul GRECO, raportul Departamentului de Stat, totul dispare din momentul în care ai avut protocoale", a mai spus analistul politic la Antena 3.

Decizia CCR

CCR a fost sesizată cu cererea de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională între ministrul Justiţiei, pe de o parte, şi preşedintele României, pe de altă parte, în principal, şi între Guvernul României şi preşedinte, în subsidiar, determinat de refuzul lui Klaus Iohannis de a da curs cererii de revocare din funcţia de procuror-şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

Sesizarea formulată de prim-ministru, după refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din funcţie pe şefa DNA, a fost depusă la CCR pe 23 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel