EXCLUSIV  REVELION. Traian Bădulescu: Ce popoare petrec cel mai mult de Revelion. "SURPRIZA" de pe locul 3 - VIDEO

România se află pe primele locuri într-un top al celor mai petrecăreţe ţări în seara de Revelion. 

Consultantul în turism Traian Bădulescu, în cadrul unui interviu acordat DC News, a vorbit despre un top realizat, în urmă cu doi ani, de o firmă internațională.

"S-au făcut sondaje de opinie: ce popoare petrec cel mai mult de Revelion. Pe locul întâi era Rusia, pe locul doi, Ucraina și pe locul trei, România", a spus Traian Bădulescu. Astfel, românii, alături de locuitorii din Rusia şi Ucraina, merg la culcare cel mai târziu în noaptea dintre ani.

"Mă mir că eram doar pe locul trei", a adăugat Traian Bădulescu.

În acest context, jurnalistul Val Vîlcu a declarat că Revelionul în România este perceput ca fiind un moment important, spre deosebire de percepția care există din Occident. Dacă în țara noastră planurile pentru Revelion încep cu multe luni înainte, în alte țări oamenii petrec câteva ore într-un restaurant sau bar, fiecare după preferințe, petrecerea încheindu-se în jurul orei 1.00.

[citeste si]

Amintim că Traian Bădulescu, în cadrul aceluiași interviu, a discutat și despre destinațiile de vacanță preferate de români. "Destinațiile preferate sunt în primul rând cele din România. Majoritatea turiștilor, cam trei sferturi, iar regula e valabilă de zece ani, merg în România. Destinațiile de bază rămân foarte clar tot Valea Prahovei, Poiana Brașov, Bran, Moeciu, pentru că sunt în centrul țării, se ajunge ușor la ele. Sunt preferate mai ales de bucureșteni, care sunt principalul emitent turistic din România, vorbim de o populație oficial de aproximativ două milioane, neoficial cu rezidenți, ajunge la trei milioane poate și mai mult. Dar am sesizat o creștere ca tendință și pentru orașele turistice. Se înregistrează o creștere pe orașe ca Sighișoara, Sibiu, Brașov. Orașele au o atmosferă frumoasă de sărbători, mai ales cele istorice", a declarat consultantul în turism.

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel