Revelion ORIBIL pentru sute de români care trebuiau să ajungă în Dubai. Au fost întorși pe Otopeni

Din 30 decembrie 2019, sute de români ar fi trebuit să ajungă în Dubai, pentru noaptea dintre ani și o vacanță de neuitat. Și va fi de neuitat, după ce au fost întorși nu o dată, ci de două ori pe Otopeni. 

Românii trebuiau să plece spre Dubai, de pe Aeroportul Otopeni, din 30 decembrie, dar aeronava a făcut cale întoarsă din cauza unor probleme tehnice. În 31 decembrie, a mai avut loc o încercare de decolare, cu aceeași aeronavă. Din nou, românii s-au întors pe Otopeni. Astăzi, în jurul prânzului, compania Fly Dubai va face o a treia încercare, conform Antena 3. Mulți dintre români au declarat, pentru sursa citată, că sunt deciși să renunțe la vacanță, afirmând, că, în ciuda faptului că pierd banii, pe termen lung, viața lor e mai importantă. Ei chiar se tem că s-ar putea produce o tragedie. Pe de altă parte, sunt și români care renunță la vacanță, dar vor acționa împotriva companiei aeriană, pentru pagube. 

În orice caz, românii, întorși de două ori din drum, își cumpăraseră vacanțele în Dubai, de Revelion, pentru a petrece trecerea dintre ani în Dubai, nu pe Aeroportul Otopeni, cu nervii întinși la maximum, așteptând după bagaje. 

”Ieri- n.r. 30 decembrie, după 20 și ceva de minute, am aterizat înapoi pe Otopeni. Ne-am întors azi la aeroport, la fel, trebuia să decolăm la 16, s-a amânat pentru 18, am decolat la ora 21 și după 12 minute ne-a întors înapoi pe aeroport. Iar defecțiune, mirosea a kerosen” a spus un pasager, pentru sursa citată.

Aeronava a survolat capitala timp de aproape o oră înainte să se întoarcă înapoi pe Otopeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel