Urmărește emisiunea live


Revelion 2019, Suedia. Afacere profitabilă în noaptea trecerii dintre ani

Perioada sărbătorii de Anul Nou nu este una uşoară pentru animalele de companie sensibile la zgomotul pocnitorilor şi artificiilor, de aceea un hotel din capitala Suediei a creat o ofertă specială pentru ele.

Peste trei sute de câini şi şase pisici îşi vor petrece noaptea dintre ani la Clarion Hotel Arlanda Airport din Stockholm pentru a scăpa de zgomotele puternice ale artificiilor, potrivit presei suedeze. Hotelul oferă serviciul 'câine fericit' începând din anul 2013 profitând de interdicţia privind utilizarea artificiilor în zona aeroportului Stockholm-Arlanda. Astfel, animalele se pot relaxa departe de zgomotele puternice de Revelion. 'Am fost primii din ţară care am venit cu această ofertă, exemplul nostru fiind urmat rapid de alţii', a declarat directoarea executivă a hotelului, Pernilla Johansson, pentru cotidianul Upsala Nya Tidning.

Cum a apărut ideea de afacere


'A început când un bărbat s-a cazat împreună cu câinele său, cu ocazia Revelionului din 2012. Ne-am dat seama că este o idee bună să îi invităm pe proprietarii de câini sensibili la zgomote', a adăugat ea. Personalul hotelului a amenajat un traseu de plimbare în jurul lacului Holmsjon din apropiere, iar la cazare proprietarii câinilor primesc un pachet de bun venit care conţine un os pentru patrupede. Câinii nu au acces în restaurant, însă proprietarii au opţiunea de a lua masa în cameră, alături de animalele lor. Unele etaje ale hotelului sunt rezervate pentru oaspeţii fără câini, iar zonele în care au stat animalele sunt curăţate temeinic după Revelion, a dat asigurări Johansson.

VEZI ȘI:

Revelion 2019, Focşani. Cine cântă

Revelion 2019. Cine cântă în Slatina, Caracal şi Corabia


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel