REVELION 2018 BUCUREȘTI Piața George Enescu. Hit Revelion 2018. Zeci de trupe, pe scenă

Peste 100 de hituri, şase ore de muzică live şi zeci de artişti de top vor participa la Hit Revelion 2018, în Piaţa George Enescu din Bucureşti, organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB. 

"Printre cei mai fredonaţi artişti şi cele mai ascultate formaţii româneşti de pop, dance, rock şi R&B vor urca pe 31 decembrie pe scena din Piaţa George Enescu, la Hit Revelion 2018, cea mai mare petrecere de revelion din Capitală", informează un comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti.

În ultima zi din an, începând cu ora 19,00, pe scena din Piaţa George Enescu, vor urca zeci de trupe, printre care Carla's Dreams, Holograf, Loredana, Connect-R, Zoli Toth Project, Delia, Voltaj, Florin Chilian, Corina, Vunk, Andra, Direcţia 5, Randi sau Vescan, care vor cânta peste 100 de hituri româneşti pentru a sărbători trecerea dintre ani. 

"Organizatorii anunţă un show dinamic şi spectaculos cu momente de balet, artificii, efecte de lumină şi o atmosferă specifică marilor spectacole de pe Broadway. Cu o scenografie elaborată, o scenă cameleon şi o avant-scenă plasată în mijlocul mulţimii, călătoria muzicală Hit Revelion 2018 va fi percepută de public ca făcând parte dintr-un angrenaj scenotehnic uriaş, inspirat din mecanismul tonomatului muzical, care derulează în ritm alert hit după hit şi poartă spectatorii din Piaţa George Enescu în ritmuri de dans spre noul an", se arată în comunicat. 

Intrarea la spectacol este liberă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel