Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Revelion 2018 București. Gabriela Firea, taxată pe Internet

Bucureştenii au petrecut Revelionul şi în stradă, mai ales după ce s-a anunțat pentru noaptea dintre ani distracție cu hituri românești cântate live de nume mari ale industriei muzicale din România. După mult anunțatul eveniment, au început să apară în mediul online reacții din partea participanților.

Multe dintre mesaje sunt negative, în contextul în care Primăria Capitalei a renunţat la tradiţionalul concert de Revelion din Piaţa Constituţiei şi a mutat scena în Piaţa George Enescu, lângă Ateneu. „Au venit prea mulți oameni pentru capacitatea pieței", preciza un internaut. Potrivit acestuia, multe dintre persoanele care nu au venit la petrecere de la început au fost nevoite să rămână pe străzi laterale, în spatele unor clădiri de unde nu reușeau să se bucure de spectacol.

Internauții sunt foc și pară pe Facebook, nemulțumirile fiind îndreptate către Gabriela Firea, unele însă și către arhitectul şef al Capitalei. „Amplasamentul nu a fost conceput și gândit pentru câte persoane au fost", preciza un alt internaut.

Artficii

A fost o explozie de culori pe cerul Bucureştiului, însă, potrivit internauților, nu toți s-au putut bucura de ea. Iată câteva dintre mesaje:

  • „Mulți nu au văzut focul de artificii pentru că a fost între blocuri";
  • „Artificiile au fost concentrate într-un singur punct. S-a tras orbește, fără coregrafie";
  • „A fost o bubuială pe care jumătate din public nu a văzut-o, iar cealaltă jumătate, pe jumătate";
  • „Artificiile au fost în același punct. Nu s-a înțeles nimic. O bubuială fără sens".

Iată cum s-au văzut artificiile din Piața George Enescu:

 (w670)

Nemulțumirile nu s-au oprit aici. Alte persoane s-au plâns că linia de toalete mobile împiedica oamenii să vadă scena. Alții s-au gândit la posibilitatea producerii unei tragedii. În contextul aglomerației, „dacă un nebun declanșa panică probabil că ar fi fost victime ca la Ploiești. La o furtună s-ar fi călcat în picioare". Se putea întâmpla o nenorocire, spunea altcineva.

CITEȘTE SI Politicul LOVEȘTE revelionul din București. Motivul pentru care capitala PIERDE

Cu gândul la Piața Constituției

„Să ai o piață de zece ori mai mare (n.r. referindu-se la Piața Constituției) și să înghesui lumea e o prostie", conform unui alt mesaj. Altcineva s-a întrebat „de ce nu s-a făcut în Piața Constituției, care este șmenul?", în timp ce alt internaut comenta că „Oprescu le făcea".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel