Urmărește emisiunea live


Retragere demisii miniștri. Bogdan Chirieac: Nu se mai termină ridicolul

20 din cei 27 de membri ai Guvernului au depus, joi, cereri de retragere a demisiei. Anunțul a fost făcut de Alina Petrescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, care a afirmat că aceste cereri sunt lipsite de obiect.

Alina Petrescu a spus că articolul 6 al Legii 90 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului precizează că demisiile sunt irevocabile din momentul în care se ia act de ele.

"În toate cele 20 de documente-tip, cu text identic, este trecut şi numărul de înregistrare a demisiei de la cabinetul primului-ministru. Când cabinetul şi Secretariatul General al Guvernului dau un număr de înregistrare a acestor documente, întreb retoric, s-a luat act de aceste demisii?", a declarat Petrescu.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect.

"Parcă nu se mai termină ridicolul în care se pune PSD în acest moment. Ar trebui să se încheie. După ce și-au dat jos propriul guvern, în mod normal, era cazul ca ridicolul să ia sfârșit. Acum este această nebunie cu miniștrii care își retrag demisiile după ce a fost dat jos guvernul pentru că era 'incompetent, vai mama lui, sub guvernul tehnocraților'. La vremea aceasta, cei care au fost incompetenți își retrag demisiile. Ridicolul are și el o limită. Nu știu cine îi împinge în această zonă", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3. 

"PSD trebuie să întoarcă pagina după acest moment. Faptul că ți-ai dat jos propriul guvern nu este de laudă. În chestiunea cu miniștrii care își retrag demisiile nu face altceva decât să accentueze, să dea o tușă grotescă acestei acțiuni a PSD", a mai zis analistul politic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel