Rețete post. Icre de fasole, rapid și delicios, pe placul gospodinelor

Rețete post. Icre de fasole, rapid și delicios, pe placul gospodinelor.  În Postul Paștelui, icrele de fasole sunt printre cele mai iubite. Ușor de făcut, acest preparat este unul delicios. Iată cum se pregătește.

Rețete post. Icre de fasole, rapid și delicios, pe placul gospodinelor. Ingrediente: 250 g fasole albă, 1 ceapă, 1 morcov, 1 albitură, sare, piper, zeama de la 1 lămâie, 100 ml ulei, 1 ardei iute tăiat (opţional), frunze de salată (opţional), 2 linguri de pătrunjel tăiat fin.

Rețete post. Icre de fasole, rapid și delicios. Mod de preparare

Rețete post. Icre de fasole, rapid și delicios, pe placul gospodinelor. Se clocoteşte fasolea în 2-3 ape, apoi se pune la fiert cu ceapa, morcovul şi albitura tăiate mărunt. Se presară un praf de sare. După ce s-au înmuiat legumele, se pune fasolea la scurs într-o strecurătoare şi se îndepărtează cojile, iar morcovul se taie bastonaşe.

Rețete post. Icre de fasole, rapid și delicios, pe placul gospodinelor. Apoi, se zdrobeşte fasolea cu o furculiţă şi se încorporează uleiul şi zeama de lămâie, amestecând încontinuu. Se gustă şi dacă e nevoie se mai pune sare, apoi pătrunjelul şi morcovul şi se amestecă şor.

Rețete post. Icre de fasole, rapid și delicios, pe placul gospodinelor. Icrele de fasole se servesc pe felii de pâine prăjite.

Vezi și: Rețete mâncare post. Clătite pufoase de post: Secretul gospodinelor

Dieta cu urzici. Slăbești 5 kilograme, fără restricții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel