Reţetă cornuleţe de post. Secretul ca să-ţi iasă fragede şi delicioase

Loredana Brumă / 07 noi 2019 / 08:16
Cornulete de post
Cornulete de post

Vă prezentăm cea mai simplă reţetă de cornuleţe de post. Sunt delicioase şi foarte fragede. Orice gospodină trebuie să ştie această reţetă.

Ingrediente

 

500 de grame de margarină

Făină

Jumătate de litru de boş

Rahat sau nucă

Un cubuleţ de drojdie

Sare

Ulei

Zahăr vanilat

Esenţă de rom

Mod de preparare

 

Se topeşte margarina, se adaugă borşul, drojdia, un praf de sare, zahăr vanilat, esenţa de rom şi se frământă cu făină cât cuprinde. Aluatul obţinut se întinde şi se taie în formă de triunghi. Se pune rahat sau nucă şi se pun într-o tavă unsă cu puţin ulei. Se introduc în cuptor la o temperatură de 280 de grade, timp de 40 de minute. După ce le scoatem din cuptor le pudrăm cu zahăr.