Rețea de traficanți de droguri, destructurată

O rețea de traficanți de droguri din Bacău și Brașov a fost desctructurată de procurorii DIICOT.

Procurorii Serviciului Teritorial Bacău al DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bacău, au destructurat o reţea de traficanţi de droguri care acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Braşov, se precizează într-un comunicat de presă transmis, vineri, de DIICOT.

Potrivit sursei citate, procurorii şi poliţiştii au desfăşurat, miercuri şi joi, activităţi pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri care s-a concretizat cu prinderea în flagrant, în municipiul Oneşti, a două persoane care efectuau o tranzacţie cu droguri de mare risc.

Asupra uneia dintre persoane a fost găsită cantitatea de 100 grame cocaină şi un număr de 982 comprimate ecstasy cu diferite logo-uri, iar asupra unei alte persoane suma de 8.200 euro necesară efectuării tranzacţiei.

Care era prețul drogurilor


"În perioada precizată, pentru destructurarea reţelei de trafic de droguri ce acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Braşov au fost efectuate un număr de 8 percheziţii la locuinţele suspecţilor şi au fost puse în executare un număr de 7 mandate de aducere, cu această ocazie fiind depistate şi diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, faţă de un număr de 8 persoane de pe raza judeţelor Bacău, Arad si Braşov care comercializau cocaina cu preţul de 100 Euro gramul iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei", se precizează în comunicatul DIICOT.

Acţiunea procurorilor s-a derulat cu suportul de specialitate asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, dar şi cu sprijinul BCCO Braşov, IPJ Bacău - Serviciul de Acţiuni Speciale, IPJ Bacău - Serviciul Criminalistic, Poliţiei Municipiului Oneşti, IPJ Braşov - Serviciul de Acţiuni Speciale, IJJ Bacău şi Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel