Restructurare Ministerul Educației. Lia Olguța Vasilescu, ATAC la Guvernul Orban: Mincinoșilor!

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a reacționat dur după o Hotărâre de Guvern care vizează restructurarea Ministerului Educației.

HG pentru organizarea noului Minister al Educației și Cercetării, pusă în dezbatere joi seară, relevă o creștere a numărului total de posturi față de precedentele ministere separate în guvernarea Dăncilă. Practic, ar fi o creștere cu 116 posturi, adică aproape 18%, a organigramei. Potrivit proiectului de hotărâre, fostele ministere aveau împreună 654 de posturi, actualul mare 770 de posturi. De asemenea, noul Minister ar urma să înglobeze și Autoritatea pentru învățământ dual, precum și Institutul de Științe ale Educației, potrivit Edupedu.ro.

Ministerul Educației Naționale, înființat în 2017, avea, potrivit HG de organizare, 497 de posturi, iar Ministerul Cercetării și Inovării, înființat tot în 2017, avea 157 de posturi. Cele două aveau împreună 654 de posturi. Noua structură, numită Ministerul Educației și Cercetării, are 770 de posturi.

Reacția Olguței Vasilescu

'Păi nu ziceati, mincinoșilor, că scăpați de guvernul PSD ca să faceți unul mai "suplu"? Așa? Cu sute de posturi în plus ca să vă aduceți amantele, neamurile și "specialiștii" voștri?' a scris Lia Olguța Vasilescu, pe pagina sa de Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel