Restructurare Guvern. Viorica Dăncilă: Numărul de ministere, bazat pe anumite criterii

Viorica Dăncilă a anunțat într-o conferință de presă ce se va întâmpla cu anumite ministere ale Guvernului, în perspectiva restructurării.

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că, dacă în această toamnă va avea loc o restructurare a Guvernului, numărul de ministere se va stabili în urma unei analize bazate pe anumite criterii. Întrebată, într-o conferinţă de presă susţinută la Vaslui, ce miniştri mai urmează să fie remaniaţi şi câte ministere vor fi restructurate în toamnă, Viorica Dăncilă a răspuns:

'Nu aş vrea să spun o cifră, eu cred că atunci când vorbim de restructurare trebuie ca aceasta să aibă la bază câteva criterii, să vedem ce ministere unim, de ce le unim, de ce facem această restructurare, pentru că eu cred că orice acţiune trebuie foarte bine argumentată. Dacă vin şi spun, aşa cum am văzut din partea Opoziţiei, un număr de 16, 17, dar fără a motiva acest lucru, cred că este o abordare neserioasă. Vom face analiză, iar, dacă într-adevăr vom face restructurarea, această restructurare, numărul de ministere, o să reiasă în urma acestei analize'.

Declaraţiile au fost făcute la finalul reuniunii Comitetului Executiv Judeţean al PSD Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel