Restricții de circulație pe autostrăzile A1, A2 și A4

Mai multe restricții de trafic au fost impuse pe autostrăzile A1, A2 și A4. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza lucrărilor de reparații la carosabil, pe autostrada A1 Sibiu – Deva sunt impuse mai multe restricții de circulație, astfel:

- pe tronsonul kilometric 257 - 259, localitatea Cristian, județul Sibiu, pe sensul Sibiu-Sebeș, se restricționează banda de urgență și banda numărul 1, pentru lucrări de reparații la partea carosabilă, între orele 08:00 – 17:00;

- la kilometrul 283+600 de metri – 283+500 de metri, localitatea Apoldu de Jos, județul Sibiu, sensul Sebeș-Sibiu, se restricționează banda de urgență și banda numărul 1, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la carosabil. Lucrarea are loc astăzi, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

De asemenea, astăzi, până la ora 12:00, pe sensul către Nădlac al autostrăzii A1 Arad-Nădlac, la kilometrul 555, în zona localității Pecica, județul Arad, se efectueză lucrări de reparații. Astfel, circulația va fi restricționată pe banda de urgență și banda numărul 1.

Restricții și pe autostrăzile A2 și A4

Traficul rutier este restricționat pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, între kilometrii 37 și 36, din cauza lucrărilor de reparații a parapeților. Astfel, a doua bandă va fi închisă astăzi, până la ora 12:00

Tot din cauza lucrărilor de reparații la partea carosabilă, circulația rutieră va fi restricționată și pe sensul către Agigea al autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea, între kilometrii 5+600 de metri – 5+800 de metri, în zona municipiului Constanța. Din acest motiv, astăzi, până la ora 17:00, traficul rutier va fi restricționat pe banda de urgență și pe banda numărul 1.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel