Cristiano Ronaldo, spitalul din Chile, răspunsul avocaţilor

Răsturnare de situaţie privind spitalul din Chile care ar fi construit de Cristiano Ronaldo. Reprezentanţii fotbalistului dezmint "ştirea falsă".

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo nu va construi niciun spital pediatric în Chile şi nu are nicio legătură cu omul de afaceri care a difuzat această "ştire falsă", au anunţat marţi, în Portugalia, surse din cadrul biroului de presă al jucătorului, citate de agenţia EFE.

Căpitanul lui Real Madrid, precizează sursele respective, nu are nicio legătură cu societatea care a difuzat un comunicat în capitala chiliană, la care EFE a avut acces şi care îl implica pe Ronaldo în această falsă inţiativă.

Este vorba de societatea Brafman Associati Law Firm din New York, care are legături cu Alessandro Proto, un om de afaceri italian care a răspândit deja mai multe informaţii despre presupusa sa legătură cu Ronaldo şi cu alte celebrităţi. Din acest motiv, consilierii jucătorului nu doar că au negat categoric informaţia, însă au invitat toate organizaţiile mass-media să nu acorde credit niciunei informaţii care au legătură cu societatea respectivă, adaugă EFE.

Contactat de cotidianul sportiv L'Equipe, renumitul avocat Benjamin Brafman, cunoscut pentru colaborarea cu numeroase celebrităţi, precum Michael Jackson, Jay-Z, DSK şi, mai recent, Harvey Weinstein, a confirmat marţi seara că nu a publicat niciun comunicat pe această temă şi că nu reprezintă interesele fotbalistului portughez, aşa cum lăsa să se înţeleagă falsul comunicat.

[citeste si]

L'Equipe subliniază, însă, faptul că Ronaldo este implicat în numeroase acţiuni caritabile, fiind ambasador al organizaţiei "Save the Children", al UNICEF şi al World Vision. Starul portughez promovează, totodată, în mod regulat donarea de sânge.

Autorii ştirii false privind construcţia spitalului de pediatrie de la Santiago de Chile nu sunt deocamdată cunoscuţi, adaugă ziarul din Hexagon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel